Over Ashley


Ashley is 25 jaar oud en afgestudeerd als bakker, in deze opleiding liep ze stage bij een chocolatier, na deze periode werd chocolade haar hobby. Ondertussen volgde ze enkele bijscholingen en is ze in 2019 begonnen met haar eigen zaak. Sinds december 2021 is ze gevestigd in hartje Kapellen.


In haar open atelier, waar je van buitenaf haar aan het werk kan zien, maakt ze voor u de heerlijkste ambachtelijke chocoladeproducten, van pralines tot breekchocolade met noten, studentenhaver tot de specialere smaken met gedroogde aardbeien en pralines met chilipeper. Ook voor diverse thema’s kan je bij haar terecht. Denk maar aan Sinterklaas, Kerst, eindejaar, Moederdag, Pasen,… kortom voor elke gelegenheid kan je bij haar terecht.


Ze streeft ernaar om telkens een kwalitatief en perfect afgewerkt product aan te bieden. Ze blijft ook regelmatig cursussen en bijscholingen volgen in binnen- en buitenland. Op die manier kan je dan ook af en toe nieuwe producten ontdekken, die ze tijdelijk aanbiedt. Om hiervan altijd als eerste op de hoogte te zijn kan je haar creaties volgen op Facebook en Instagram.

Kom eens langs, ontdek het open atelier en de heerlijke producten!