Ashley

(Zaakvoerder)

Ashley volgde een bakkersopleiding te Gent. In de opleiding werd er af en toe met chocolade gewerkt wat haar interesse in het product deed aanwakkeren , het lag dan ook voor de hand dat ze haar stage bij een chocolatier zou doen, ze koos voor een chocolatier waar ze reeds enkele workshops had gevolgd en de microbe echt goed te pakken kreeg, deze chocolatier Johan van Sjolaa te Mechelen die een echte “vakman” is leerde haar nog tal van vaardigheden en daarmee kreeg ze ook de prijs van beste stage die de school uitreikt. Ze draagt Johan en zijn vrouw Katrien dan ook een warm hart toe en dankt hen voor de kansen die ze daar gekregen heeft, en waar ze nog steeds terecht kan voor al haar vragen al jonge ondernemer.
Toen ze afstudeerde wist ze dat de chocolade iets voor haar was.
In 2017 volgde ze dan de cursus ambachtelijk chocoladebewerker te Aalst, om de kennis rond chocolade nog breder te maken.
De chocoladepassie werd een hobby, thuis werd elk weekend met chocolade gewerkt, familie en vrienden waren steeds blij als ze weer iets nieuws uitprobeerde.
Vanaf 14 september 2019 wordt dan eindelijk de grote stap genomen, een hobby wordt een beroep.
Eentje die veel zoetigheid met zich meebrengt. Eentje waar vanaf nu iedereen van kan meegenieten.
In haar woning wordt een knus open atelier met kleine winkel ingericht dit met de nieuwste machines van Chocolate World, de keuze is bewust genomen om klein te beginnen om de klanten een kwalitatief en perfect product te kunnen aanbieden, echter schrikt het haar niet af om volop door te werken indien dit nodig is.
Om steeds nieuwe technieken en smaken te voorzien, volgt ze regelmatig cursussen bij Callebaut Academy en Belgian Chocolate School.
Zo kan ze haar klanten steeds blijven verwennen en verrassen.